Le Cambusier Restaurant Saint Malo

" Menu Cambusier 38€ " ENTREES

Foie gras mi-cuit marbré au pain d’épices, chutney de fruits d’Automne

Duck foie gras terrine cooked with gingerbread, Autumn fruit chutney


Moules de nos côtes fumées, crevettes grises épluchées, lait ribot & bière blanche

Smoked mussels served with shrimps, broth of sour milk and white beer



LES PLATS

Mignon de lapin farci, figues et abricots, polenta aux fruits secs, jus de Cidre

Stuffed rabbit meat with fig and dried apricot, served with a dried fruits polenta, Cider sauce


Noix de Saint-Jacques laquées au raisin muscat, poivre Sansho

Pan fried fresh scallops toppes with muscat grapes, Sansho pepper



LES DESSERTS

Entremets chocolat et au thé Earl Grey, streusel au cacao, sorbet à la mûre

Soft creamy Chocolate cake flavoured, earl grey tea, cocoa streusel & blackberry sherbet


Tarte aux figues et à l’orange, crème glacée au poivre de la Jamaïque

Fig and orange tart served with a Jamaïcan pepper ice cream



" Menu Matelots 29€ " ENTREES

Galette de cochon en capeline d’épinard, potimarron à la muscade, jus de Porto

Pork paté served hot topped with spinach, served with a mashed pumpkin, porto juice


Velouté de champignons du moment, huitres de Cancale pochées, échalotes confites

Mushroom creamy soup, poached oyster from Cancale, candied schallots



LES PLATS

Pavé de cabillaud, confit de radis noir et pickles de potiron, lait de chèvre

Cod served with black radish and pumpkin pickle, goat milk


Lard paysan rôti au four, légumes d’antan et châtaignes, jus de cuisson

Roasted country bacon, served with its own juice, mixed vegetables and chesnuts



LES DESSERTS

Gâteau aux poires et 4 épices, namelaka au gingembre

Spicy pear cake served with a ginger namelaka white chocolate cream


Tarte au citron revisitée

Lemon tart revisited