Le Cambusier Restaurant Saint Malo

" Menu Cambusier 38€ " ENTREES

Foie gras poêlé, pulpe de citron au poivre de Tchuli, filaments de chou rave

Pan fried duck foie gras served with lemon flesh scented with Timut pepper, Kohlrabi


Risotto crèmeux aux morilles et asperges vertes, pignons de pin torréfiés

Creamy risotto of morel mushrooms and green asparagus, pine nuts roasted



LES PLATS

Epaule d’agneau rôtie au Piment d’Espelette, asperges & sarriette,émulsion de pois chiche

Roast lamb shoulder scented with Espelette chilli,asparagus and chick peas sauce


Pavé de lieu jaune, cueillette de légumes, infusion à la citronnelle

Pollack cooked with young vegetables scented with lemon grass broth



LES DESSERTS

Comme un vacherin, mangue et mascarpone à la vanille

Mango pavlova served with vanilla mascarpone, passion fruit sauce


Biscuit craquant aux fraises de Bretagne, pistache et café

Strawberries from brittany served with a crispy biscuit , pistachios and coffee cream



" Menu Matelots 29€ " ENTREES

Carpaccio de dorade parfumé au cidre et à l’huile de noix

Sea bream carpaccio scented with cider and walnut oil


Oeuf poché sur un velouté de petits pois, croustillant de chorizo

Poached egg set in a smoothy green pea soup, chorizo crisp



LES PLATS

Pavé de merlu, pommes écrasées, beurre blanc à l’ail des ours

Hake served with smashed potatoes, wild garlic beurre blanc


Suprême de pintade poêlé, betterave et condiment pamplemousse-gingembre

Suprême of roasted guinea fowl served, a beetroot flavoured with pink grapefruit & ging



LES DESSERTS

Rhubarbe cuite et crue, crumble de brioche et confiture de lait

Raw and cooked rhubarb served with brioche crumble and milk jam


Soupe de fraises à la bière blanche, sorbet au lait ribot

Strawberries soup scented with white beer, sour milk sherbet