Le Cambusier Restaurant Saint Malo

" Menu Cambusier 38€ " ENTREES

Salade de poulpe, émulsion au soja et à la coriandre

Warm octopus salad served with a soy and coriander dressing


Burrata et Speck, petits -pois parfumés à l’huile d’olive et à la menthe poivrée

Burrata cheese and Speck ham served with green peas scented with peppermint olive oil



LES PLATS

Magret de canard à la mangue rôtis aux épices, tuiles de noix de cajou

Roast duck breast with spicy mango, cashew nut biscuit


Dos de Cabillaud aux girolles, effluve de pommes vertes à la verveine

Back of cod served with girolles mushrooms, green apple sauce flavoured with verbena



LES DESSERTS

Entremets chocolat, caramel à la fleur de sel, crème glacée au sarrasin & Whisky Breton

Chocolate cake served, salted caramel butter sauce, buckwheat & Brittany whisky ice cream


Tarte aux framboises, amandes et sorbet cream- cheese

Raspberries tart served with a cream cheese sherbet



" Menu Matelots 29€ " ENTREES

Risotto d’ailerons de volaille laqués au beurre d’ail et persil, crème de roquette

Chiken wings cooked with a garlic butter sauce served with a risotto, rocket salad sauce


Maquereaux marinés, poireaux et gingembre au vinaigre de Cidre

Marinated mackerel, leek and ginger, Cider vinegar sauce



LES PLATS

Retour de pêche à la fleur de sel, fenouil et Pastis, jus de carapaces

Fish of the day served with fennel flavoured with pastis, shellfish sauce


Epaule d’Agneau confite aux figues, semoule de blé dur «inspiration Orientale»

Lamb shoulder confit with figs served with semolina «Oriental influences»



LES DESSERTS

Traou Mad aux fraises de Bretagne, espuma à la crème brûlée

Traou Mad biscuit served with breton strawberries, crème brulée espuma


Baba cube Rhum-raisins, namelaka à la vanille

Baba cube Rum-currants served with a vanilla cream