Le Cambusier Restaurant Saint Malo

LES ENTREES

13€ Bisque d’étrilles, crème fouettée à la citronnelle et à l’anis étoilé

Velvet crab soup served with a lemongrass and aniseed star whipped cream


10€ Maquereaux marinés, poireaux et gingembre au vinaigre de cidre

Marinated mackerels, leeks and ginger, cider sauce


16€ Salade de poulpe, émulsion au soja et à la coriandre

Warm octopus salad served with a soy and coriander dressing


13€ Salade Terre et Mer autour de l’artichaut, foie gras et thon rouge

Velvet crab soup served with a lemongrass and aniseed star whipped cream


16€ Burrata et Speck , petits pois parfumés à l’huile d’olive et à la menthe poivrée

Burrata cheese and Speck ham served with green peas scented with peppermint olive oil



LES PLATS

22€ Dos de Cabillaud aux girolles, effluve de pommes vertes à la verveine

Back of cod served with girolles mushrooms,green apple sauce flavoured with verbena


26€ Rouget barbet poêlé, Quinoasotto aux courgettes, jus des têtes au safran

Pan fried red mullet served with a quinoa and courgettes risotto, saffron sauce


26€ Noisettes de veau en croûte de pain noir, confit d’oignons rouges au Cidre

Roast veal topped with a black bread crust served with Cider red onions confit


20€ Epaule d’Agneau confite aux figues, semoule de blé dur «inspiration Orientale»

Lamb shoulder confit with figs served with semolina «Oriental influences»


24€ Magret de canard à la mangue rôtis aux épices, tuiles de noix de cajou

Roast duck breast with spicy mango, cashew nut biscuit


24€ Thon rouge snacké, avocat, condiment cacahuète-citron

Pan fried red tuna served with avocado, peanut and lemon condiments



FROMAGES

9€ Sélection de fromages «Maison Bordier»

Selection of cheese «Bordier house»



LES DESSERTS

11€ Tarte aux framboises, amandes et sorbet cream-cheese

Raspberries tart served with a cream cheese-sherbet


10€ Baba cube Rhum-raisins, namelaka à la vanille

Baba cube Rum-currants served with a vanilla cream


11€ Entremets chocolat,caramel à la fleur de sel, crème glacée au sarrasin & Whisky Breton

Chocolate cake served with a salted caramel butter sauce, buckwheat & Brittany Whisky ice cream


11€ Traou Mad biscuit served with Brittany strawberries, crème brûlée espuma

Traou Mad biscuit served with Brittany strawberries, crème brûlée espuma


12€ Macaron pêche-abricot , sirop léger au romarin

Peach and apricot macaroon served with a rosemary syrup